About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

city park (:


HAPPY BIRTHDAY 
SITI QISTINA QAISARA


anak buah den ni hah ,comel kan ?ade rupa den ta agak agak nye ? mesti lah tade ,dia ikot rupe parents dia lah .adoiii .pejam celik pejam celik ,dah 2 tahun rupanya anak buah aku ni .nanti bila dia dah besa ,aku pon dah besa,dan mempunyai mini cooper .insyaallah .amin *cepat amin ramai ramai .qistina ,nanti kalau jiera dah besar jiera beli  sumpahan mini cooper eh tok qistina ?haha .

*aku dgn anak buah aku ,mmg dah biase gelarkan diri jiera je.aku ta suke dorg pggl aku dgn pgkat macek lah ,ape lah .kalau pggl jiera ,baru nmpk lagi mesra kan ?haha (hakikatnye ,aku tanak dorg sedarkan aku yg aku makin dewasa mahupun tua)

smbut birthday qistina kat city park ,oke ,sumpah best .paling best time main bola.aku ni dah lama tak main bola so kaki pon dah jadi kaki bangku .tgh best main ade dua org mamat skate duduk tepi .mybe dia tggu kite org blah kot sbb nak gne tmpt tuh .time tgh kacau anak anak buah aku yg lain main bola ,ttbe bola tuh bergolek golek ke arah budak tuh.aku pndg je ,aku nmpk mcm bdk tuh ckp sumthing dekat anak anak buah aku n adek aku .nak pergi sana mcm segan ,sbb mamat tuh sumpah comel.

lps aku dah penat ,aku merayau sorg sorg .lps tuh aku tgok mmat skate dah amek tempat tuh .aku pon melilau carik kanak kanak ni .dah jmpe ,aku duduk bersila kat tepi n men belon air .wah bestnye .smpai ade org tuh amek pic kat belon belon yg aku tiup tuh .smart lah katekan .aku pon terbangga sesorg kat tepi tuh.rupe rupe nye ade jugak org yg berminat nak amek pic belon air tuh .haha .*padahal org tuh jadikan background je*

bila dah smpai masa nak balik mcm tuh ,anak anak buah aku ttbe datang kat aku ,dia cakap mamat skate tuh kimsalam and mintak no fon aku .masa anak buah aku cakap tuh ,aku mampu tersenyum je lah kan .*padahal geram. ade ke patut anak anak buah aku tuh cakap lps budak skate tuh dah balik .mcmne pulak aku na tuka no ,dah lah aku  ske tgok dia ,kalau jadi kawan mmg best ni.tapi dsbbkan aku dapat information lmbt sgt.so aku diam jela .kalau tak dpt no fon ,fb pon jadi ler .ish .haha .tape .aku tak kesah .

smpai waktu nye ,kite org balik .mse balik tu ,aku saje lah jln kat tmpt mamat skate lepak tuh kot kot dapat tgok dia sblom balik .tapi dia MEMANG balik awal .so tggl kenangan jo la aih .oke aku rase aku dah melampau sgt membebel ni .ahaha .kbai.


yeah ,kanak kanak ini ,sgt comel tapi ragamnye .adoiii .



kak ieqa ,moge keluarge kak ieqa ni kekal bahagia smpai akhir hayat .amin ya rabbal alamin .

ini keluarga belah satu lagi .
oleh itu mke aku tak brape sme sgt.
fyi ,bapak aku ade dua isteri .(:

1 comment:

Anonymous said...

curik gambar I yer kat FB!

I see u in court k...haha

papepun THANKS ar sbab entry nie...ada jgak yg sudi wat entry psal kluaga kcik kami...huhu

TAHAP VANGGA SAMPAI RASA NAK MENITISKAN AIRMATA...hehe