About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

pengajaran asik online je

MATH                 :  56%        C
ADDMATH        :  68%        B
BI                         :  65%        B
BM                       :  68%       B
SAINS                  :  60%       C+
SEJARAH            :  50%       C
EKONOMI          :  41%       D
AKAUN                :  71%       B+
AGAMA               :  70%        B+

wahh bodohnye kan ?jiera ouh jiera mengapa tak bce buku time pekse, mengapa jiera ?mengapa ?oke ,perkara yg berlalu tak perlu lagi diungkit ungkitkan wahai manusia yg tak pernah nak bersyukur .tadi masa cikgu suruh cek markah ,aku mcm ,aish ,penting ke ?dah lah result mcm gampang kan .ttbe kwn aku tunjuk 5 jari ,apehal pulak ni .nak bayar ape lagi ,aku dah lah pokai ,dah lama stop jual tisu ,so income tak msok sgt lah .aku baru nak bising kan.

kwn aku ckp aku dapat no 5 dlam kelas ?wahh ?what the heaven ?! dua kali check baru lah aku perasan ,yg ckgu letak markah math aku 89% ,patot ler aku dapat no 5.aku yg berhati mulia pon pergi tukar mark aku .lps ni tatau lah bape anak tgge aku jatuh kan .mybe top 20 ?pape pon aku redha je ,sbb aku buat exam ni ,aku lnsg tak bersungguh sungguh.memain jewk .lagi lagi time ekonomi ,aku siap tido lagi .aku target markah ekonomi 8,tapi alhamdulilah aku dapat lebih dari tuh .aku bersyukur .nanti aku bgtau kedudkan terbaru aku dlm klas ,adakah masih 5?wahh ,msih diburu misteri .wakakaaka .

aku sekarang tak lagi dduk sebelah syuhada ,ckgu dah tuka tmpt duduk ,aku yg duduk paling depan dulu  tapi sekrang dah tercmpak jauh ke belkang.apalagi perangai dulu dtg balik ah ,membute je dah lah duduk bawah kipas ,pergh !sedap tido siot .org sebelah kiri aku ,hanis.sebelah kanan pulak mary ann .kteorg je baris je special sbb ade 5 meja .adushh !kiri kanan aku ade org .abis ah ,lepas ni aku nak cuci tgn susah lah ,kang nanti org sebelah kene percikan air ,tak pasal pasal kene mrah nanti *aku malas nak pergi toilet cuci tgn sekiranya tgn kering ,so aku guna air botol aku and men basuh je kat tepi meja .smpai ckgu igt aku kencing selua  -________-

balik sekolah dgn pakai baju sekolah ,pergi merempit kejap g kedai potostat ,dah lama tak bwk moto bergear salu bwk skuter je,semput moto tuh aku bwk .kebetulan akak aku ajak g family store .fuhyoo .firstime aku pergi rasah jaya bawak moto .wohoo !lepas ni semakin jauh lah aku merayau en .yeahh ahh bebeh ahh ahh ouhh yeaahh !i want license motor pleasee bebeh .tapi bila pikir balik kan ,tadi mse aku balik umah aku nampak sumthing depan pintu rumah .pejabat agama dah datang and tampal amenda tah untuk bapak aku .okee ,msih kan ade arapan untuk amek lesen ?aku hanya mampu berdoa .

homework berlambak ,dan aku pergi sekarang and meninggalkan pc yg ku sygi ini .bye (:
assalammualaikumwarahmatuhlahiwabarakatuh .

No comments: