About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

kebusy-an buat homework mmbuatkan aku mls dah nak online.

setelah seminggu bercuti ,tidak ku sangka berita buruk aku dapat ,kawan aku yg byk tolong aku mse darjah 6 smpaai lah english aku A kan ,ttbe telah pergi meninggalkan kita semua pada 1 pagi ari isnin .masa ckgu bgtau aku tgh borak so mcm tak dga .lps dah abis semua baru aku tahu ,dia dah meninggal dunia ,sumpah terkilan gila.aku takleh bayangkan kalau aku ikot rombongan pergi jenguk dia .melihat sekujur tubuh yg tidak lagi bernyawa.sedih gila .

petang tuh kiteorg kne cuci khemah ,bayangkan khemah yg dah dua mggu tersadai kat tepi bilik PA smpai ckgu pon dah memekak ,cicak pon dah beranak pinak dlm khemah tuh.mse tgh cuci tuh ,ape lagi buka ah tdong seluar kasi agkt tggy tggy en.lps tuh ,ttbe jun tegur ,jiera kau pye hormon laky byk en.hormon popuan kau mcm skit je .

lps je jun ckp cm tuh ,balik je rumah ,aku ngadu kat mama .*mcm budak kecik je .aku ckp lah yg jun ckp aku ni byk hormon lelaki .lepas tuh mama pon ckp ,dlu mse aku lahir mak aku igt aku ni jantan tapi bila keluar betina pulak .haha .gpon mak aku ckp ,dlu mse lam perut aku lasak gila .dah lah lasak ,mse nak keluar dr perut pon ble men cak cak .seksa jugak lah mak aku nak lahirkan aku .teruk kan ?

esok result spm bakal keluar ,wah ,aku ni smpai demam demam ,mcm aku plak yg nak amek result pulak ,hurm ,arap arap masing masing result SPM cemerlang lah .amin ya rabbal alamin .fyi,aku dah berbaik dah dgn ex aku tuh .ttbe je ari tuh dia msg aku.sebelum sebelum ni mmg dia ade contact aku tapi dia gne org lain ,katanya ,takot aku marh .gpon aku dgn dia dah lme tak bertegur so malas lah nak gdo gdo lagi .

lagi satu ex aku yg bdk sj ni kan ,aku tatau lah pehal kan ,ttbe je awek dia mcg aku .adoi ,ape lah masalah eh kan .mcm aku nak pkwe dia tuh ,meluat betul ,bg aku lah en ,kalau dah ex ,ex jela .tade aku nak bersyg syg lebih dr seorg kwn aih .annoying betul .

No comments: