About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

kawad kawalan kehormatan

*usb aku ilang so taleh nak msokkan vdeo .

baru je balk dari majlis hari polis kat jempol .dapat jugak aku jmpe dgn fiqah merangkap buah hati a.k.a bini aku .dpt jmpe kejap je .sbb dia daerah lain en.aku sebenarnye tak bape puas hati sgt dgn kawalan kehormatan tahun ni ,aishh ,tak cntek lansong kot .dah lah tak serentak ,lps tuh tak pandai nak cover .dlu time kiteorg nye turn kawad kawalan pndai jugak lah en nak kaber line ,ni tak .hancor gila .tapi sapelah aku kan .malas nak comment .kunk nati ade lah manusia yg berhati busuk ckp aku ni ta rty nak ukur baju di badan sndri -__- meluat betul .

kiteorg smpai sne lambat .tah pehal tah ckgu nak bsg ,skola SMAP Labu pon dtg lambat dgn kite org .tade pulak dia dimalukan dgn ckgu sndri .eish ,nak je aku jwb ,ckgu tuh bwk kete sndri ,kite org naik bas mesti lah lambat ,igt seremban nak pergi jempol dekat mcm nak pergi terminal ke ckgu oiy ?kalau saya bole bwk kete sndri ,saya bole smpai awl dari ckgu tau.jgn nak kerek sgt lah kan ,ckgu ?menyampah betul aku,eishh ,meluat meluat .better aku tuka perenggan lain sblom aku mencarot yg bkn bkn .

masa otw nak balik sekola ttbe ckgu singgah ocean*tah betul ke tak aku eja ,sbb tmpt ta femes lnsg.ckgu ckp kite org bole jenjln kat sne dulu sbb ckgu tanak balik sekola awl ,ade traffic jam ,*skola kluster lah ktekan .so  kite org pon jenjln .ayna n jehan nak mkn pizza ,aku plak nak saving duit ,nasib baik dorg baik hati ,dorg payung aku .aku pon dapat tumpang sekaki .kite org kan pakai baju kadet ,full uniform plak tuh dgn kasut berladam ,kiteorg jalan je mesti ade mata memandang .ade yg jahat tuh dia perli cmni 'dari kini cepat jalan ' bangang ke ape nak sruh kite org kwad kat situ .

balik skola kiteorg rehat kjap n kne berlatih kawad ,first ,ade separuh je msok .time tuh mmg smart gila ah kawad.lps je bdk lain msok,tah apehal tah kiteorg nye ketua platun naik baran,eishh.tros aku tade mood lg.paling bengang en dorg buat formasi ikot pale dorg je ,tanak mintak pendapat .dorg rse formasi yg dorg buat sndri tuh the best nak mampos lah kan .bila org bg idea bg teguran ,ttbe je nak buat mke sial kan .meluat meluat !and aku paling lah menyampah kan dgn org yg men tdoh je.aku ni bkn ler bodoh smpai nak bwk kunci stor balik umah .gpon aku pon dah rncg tanak dtg skola .aku dah pesan kat kwn aku sruh dorg amek kunci kat ckgu .ni tak ,men sembur je ,kalau lah aku dtg semlam ,mmg kene lah kan penangan mlot aku yg berapi ni.

aku rse kan arini byk sial dr yg tuah ,sbb ade bdk tuh ,eish .tatau lah nak ckp ape en .aku cme ley gambarkan perangai dia mcm gampang .harapkan pagar ,pagar mkn padi.elok lah kan ,amek hasil kerja aku .oke ,amek ler .

No comments: