About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

bia aku terang satu persatu .

aku dapat bende alah ini dekat facebook .oleh kerana bosan sgt .aku nak ber poyo-an kat sini .haha


- Individu yang amat sukar untuk jatuh cinta dan amat memilih pasangan.
aku mmg sukar jatuh cinta ,tapi sng suka dekat org ,senang percaya kat orang .sampai dah banyak kali kene tipu sedih kan hidup aku ?haha .pasal memilih pasangan ,aku tak memilih dalam rupa org ,tapi kalau bole bia lah perangai dia lagi elok dr aku ,jangan lah perangai dia mcm setan lahnatullah pulak .rupa pon aku tak kesah ,yg penting sekepala and lagi bgos kalau dia TAK MEROKOK !

- Selalu memendam perasaan terhadap individu yang dicintai.
kalau kita mencintai seseorang ,kita harus berterus terang pada org itu tentang perasaan kita .ouhh !itu bkn gaya encik jiera yg perkasa ,sebab bg aku bia pon cinta maut aku kat dia ,tapi selagi dia tak mula dulu.aku takan ckp pasal cintan cintun maut kat dia .yelah kan ,sukahati aku lah kan nak pendam perasaan aku ,sibuk pehal?

- Sukar dan malu dalam meluahkan isi hati.
macam yg aku ckp tadi ,DIA yg kena START DULU.takan popuan start dulu .mcm perigi cari timba =.=

- Sentiasa ingin diberi perhatian.
macam dekat camp ,aku mengaku yg aku GILA KUASA so kalau bole aku nak DIA selalu amek perhatian kat aku even aku pergi jamban pon aku nak dia tanya aku berak ,tahi bape ketul . bodoh ,kalau kau tanya soklan ni .aku kentut kat muka kau nanti ! maksod aku ,aku nak dberi perhatian mcm dia tahu ape aku buat,ape yg jd kat aku and sewaktu dgn itu lah.brulah aku rasa mcm disayangi ,haha .tapi jgn terlalu bg perhatian ,aku RIMAS .

- Amat cemburu dalam perhubungan.
aku mmg kuat cemburu ,mcm kisah ex aku dulu .aku pantang betul bila aku call ttbe line busy.mmg lepas dia agkat fon tuh ,dgar lah panahan petir dari mulut aku.selalu dia akn dengar aku mmbebel lps tuh baru bg tahu sape yg call.dia sgt memahami aku ,tapi jodoh tadekan ,kami clash dan dia pon dah pergi dgn popuan lain.kiteorg clash pon sbb bnde bodoh ,dia reply mcg aku lambat dua minit.aku tros mintak clash.jiera cemburu buta.itu kenyataan yg harus korg terima.

- Kesetian teguh terhadap pasangannya.
budak paling setia ,cik jiera lah .haha .bagi aku ,kalau dah accept couple ,mksodnye kita dgn dia ade hbgn istimewakan,kita suka dia ,dia adlh yg terbaik antre yg terbaikkan ?so yg gatal nak carik lain watpe .hargai je lah org yg depan kita .betul tak ?baik kau ckp betul ,lau tak aku cubit mulut kau .

- Emosi cepat terusik dan mudah terluka.
tgok je perangai aku ni ganas tapi kekadang wa makan dalam whoo! dgn ayat korg .cuma tanak tunjuk .lagi satu ,tahukan kisah aku dgn encik janggut aku tuh ?masa aku lepak dgn awek dia ,pergh hati aku mmg berkecai mcm kaca yg jatuh di atas batu .kekadang aku kecik hati jugak bila org ckp monyet tak comel .aku punya suka lah kan nak suka monyet.kalau kau tak suka kau diam lah .lain orang lain citarasanya kan ?ciss .pujuk aku cepat !nak nangis dah ni .waaaa !!

- Sentiasa menjaga hati pasangan dan pandai memujuk .
akurasa ni salah kot ,sebab dulu kan mse aku couple ,ex aku salu ckp cmney "aty dia je nak jge ,hati aku sape nak jaga ?"dan aku akn jawab "jaga lah sndri ,ckp je jantan ,tapi hati sndri pon nak org jaga,tak tahu malu ke ?" *ayat rekaan je .sbnrnya lps dia ckp cm uh ,aku akan mintak maaf tros.dan janji takan buat lagi ,tapi keesokkan hari ,aku buat lagi .HAR HAR .aku tak pndai pujuk sangat .selalu kalau org merajuk ,aku belikan gegula ,kalau tak ,aku ugut ,kau nak aku lempang kau atau terajang kau ,kalau tanak ,baik kau jangan merajuk lagi .dlu mse aku dgn ex aku ,kalau dia merajuk .aku akan bg _____ mne bole bgtahu .segan lah .haha

- Romantik dan terlalu romantik.
bak kata kawan aku dlu.msa aku couple ,aku sweet dgn ex aku .tapi aku tak tahu lah kan .lau nak tahu aku romantik dgn aku ke tak .try lah couple dgn aku *kalau hati aku terbuka untuk kau kan ?=.=

- Sukar melupakan pasangan walaupun dilukai .
aku akui ,baru baru ni aku mimpi ex aku ,aku sgt rindui dia.tapi dalam mse yg same aku meluat dgn dia .kalau dia mampos pon mcm aku kesah kan ?tidakk !mesti lah aku kesah ,aku pnh syg dia until now ,syg tuh msih ade tapi tak mcm dlu .sbb aku dah de pgnty ,sape org tuh ?bia aku sorg je yg smpn .yg pasti bkn encik janggut ,bkn MK .

- Sukar berlaku curang dan amat menyayangi pasangan.
kan aku cakap aku org paling setia ,HAHA .dulu aku syg sgt dkt ex aku ,aku setia dgn dia selama setahun lebih ,tapi tak sgke lps sebulan kiteorg clash ,dia dah ade minah lain .sgt biadap.aku ni 4 bln clsh baru cple tuh pon atas sbb aku igt org yg aku terima tuh dapat buat aku lupakan ex aku tapi HAMPEH !sejak tuh aku dah mls nak cple .haha .

- Kebanyakan  orang yang lahir dalam bulan ini boleh dianggap sebahgai 'hamba cinta' seperti Laila,Juliet dan Siti Zulaikha.
oke ,ni aku tade komen atau ulasan >.<

- Pasangan Ideal : Lahir dalam bulan 4,7,11,2
orang yg dalam hati aku ni ,aku tak tahu dia lahir bln brape.bkn tak tahu tapi aku tak ingat.hishh ,taelah ,ati nati lah aku tye .tapi aku tak caya sgt .sebab jodoh semua kat tgn Allah sekali dia jodohkan aku dgn org lahir bln 1 na wat cmnekan .trime jola aih .khurafat ini semua.haha >,<

No comments: