About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

ayith ,i want to kill u wahai pelahap .can i ?

pecah rekod lagi ,ari tuh pecah rekod tiga hari tak mndi sbb malas nak berkemban.what ?jiera mndy berkemban ?wow ,anak dara kampung.haha ,sye bgge jd budak kampung .lagi satu aku malas bila mndy je kne rebut gayung ah ,air ah .time aku kat camp ,sumpah aku rindu toilet kat umah aku .time tuh lah aku rase menyesal tanak cuci toilet kat umah sbb kat situ toilet eh ,adoii tade slera ah aku nak cte kan .lubang jamban eh kocik nak mampos sampai tade feel weyh nak berak .ape msok bab toilet ni .aish asik menyeleweng je aku ni .tuka perengan.

baru balik dari camp lah katekan ,smlm aku tido awl la en ,aku igt en lau aku larat sok nye nak gskola .pas uh aku bgon bgon je dah pkol 2 .uhmangaii ,lame gila aku tido .tuh pon ade org call ,aku agkt ah en ,dia tye aku buat ape,aku ckp ah tido ,dia cm tekejot lah en .aku tye ah dah pkol bape ,dia ckp org dah abis smyg jumaat dah .aku pon .YA ALLAH .lepas je letak fon ,aku letak towel lam toilet then g meja makan (perkra wajib)ronda ronda kjap lam umah .baru mndy .lps mndy g mkn ,aku perasan ade chocolate kat tepi meja .woww ,nyumm sdap gila .lps mkn nasik aku mkn chocolate tuh pulak ,p mkn skit skit baru ade feel nak makan en .

lps mkn skit tuh aku halau ah adeq aku sbb aku nak main komputer en ,tapi dia nak abis game dia ,aku tggu lah kjap ,smbil mkn chocolate tuh ,aku patah skit skit ,lps dia da abis men game ,aku main ah .ttbe dia bisig sbb aku mkn chocolate banyak .aku pon bsing ah ,ble mse aku mkn byk .pas uh dia amek chocolate tuh dia mkn dpn tb .akku pon diam jela .baru bape minit aku online ttbe ler aku toleh ketepi .alahai chocolate tuh dah abis tggl plastik je .pergghh !bengang gila siot .aku mmbebel dia bole buat bodoh je mcm tak buat salah pape.
*bgge lah konon sbb pintu bodoh tuh dah terbkk .sbek rumah org ,kalau tak aku bakar pintu bilik tuh sbb buat aku nan sdre aku terkunci dr dalam .
 ini budak pelahap .nama dia muhamad harith anak dara taufik .eyk npe pggl anak dara ?sbb dia ni lembut skit ,taleh kne cubit ,ckp kasar sikit dah menangis.sesungguhnya dia ni ade lah lelaki berhati lembut ,mcm muka dia .dah lah bulu mate cntek ,pnjg mcm popuan.jeles nye aku .dah lah mke cm popuan ,perangai cm popuan .pas uh suka mkn chocolate plak.selalu lau beli chocolate je ,mesty dia sorg je mkn .lps uh buat mke bangga ,aku rasa dlm hati dia ckp cmney"HAHA ,AKU DAH BERJAYA ABISKAN CHOCOLATE.NYUM NYUM .PADAN MUKA KAU JIERA !" aishh .dia selau buat aku kempunan mkn cokelat. =.='
aku kempunan nak mkn chocolate ni .'batu belah batu bertangkup makan lah adek aku telan lah dia lalu keluakn lah cocholate cadbury ini '

No comments: