About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

auww auww encik janggut ^^

alhamdulilah lah exam arini tak mcm smlm .and aku pon tade mencarut carut*baikk ni weyh .masa exam bm  tade yg menarik ah cme perghh karangan aku buat macam org asli buat krgn .tapi lepas rehat nak tggu paper agama lame lam sejam lebih ,aku pon lepak ah nan mmber smbil main soal soal.dah lme ulgkaji tuh ,dah bosan ,aku pon main selak selak bku ,lps uh jmpe kertas kbtulan kat tgn aku aku ade pen.haa ,ape lagi ,menconteng ah kan.haha .kebetulan aku dedindu kat encik janggut ,aku pon tulis nme dia kat kertas.

aku conteng conteng and aku baru perasan tuh paper klas .ahh lantak lah aku dah conteng kan .aku smbg conteng kali ni aku tulis name encik janggut besa besar .smpai mmber aku tego 'weyh ,mmg nanti lam pekse kan tanyaa pasal encik kambing kauu tuh ,tanya kat mana encik kambing tggl,skola mne,umor brape ,nme pnoh dia,hobi dia bagaikan ?'aku rindu dia lahh ,tak saba nak g camp ni ,na tatap muka dia puas puas smpai aku jemu.aku ckp kat mmber mmber aku yg aku suka laky janggut ,sume gelakk en aku,dorg ckp dorg geli tgok laky de janggut.tuh korg lah kan .tau tak laky janggut ni macho,dah lah macho ikot sunnah nabi pulak  tuh.ouhh ,kalau berjanggut comel pas uh kalau rmbot dia pulak,rmbot afro.perghh ,masyuk weyh.tros aku mintak makbpk aku pinang dia weyh.aku kan suka laky berjanggut ,lps uh de sorg budk ni ckp cmney kat aku'kau suka laky ade janggut kan ?cikgu **** kan de janggut,kau tak suka ke ?' adoh,ckgu ea aku .erghh tolong lah ,wlopon dia bjggut dia ckgu lah *cehh poyo ,snanye hati aku ni dah diambil oleh ckgu ***** dia pon bjggt ,dah lah bwk moto mke mcm romantik gila lahh ,auww auww.

yeh ,balik skola ,bapak aku jemput lambat .eeiii bole tak kalau setiap kali aku keluar dr pntu pagar sekola ade org tggu aku.aku tasuka ah tggu tggu org ni.MALAS tahu tak .bapak aku smpai aku pon naik ah ,bapak aku bwk van TM .aku dok depan,saje wat muka ketat kan.lps bapak aku tegur,dia ckp bila nak beli seluar traksuit aku pon ckp ske aty ah.pas uh dia ckp petang nty baru beli pergi dgn ade aku sekali.aku pon okeh lah.abis ah ,byk mnde aku nak beli ni .sejak skola ni,jerawat  kecik tumbuh mcm cendawan kat muka aku .aku kne ilgkan sblum g camp ni.grr dlu dok umah tade jerawat pon msok skola mnjadi jadi tumbuh .

smpai umah aku msok umah ,perghh kucen aku buat hal.seriously aku bengang dah give up ah jge kucen ni.aku nak buang ,aku nak due ekor je.tak larat na jge smpai berbelas belas ni.aku tgok rumah aku kosong je so mknenye tade sape lam rumah.aku pon o9 ah.ttbe ade org call umah ,yeh ,mak aku .mak aku ckp dia baru je lps balik dr balai,mak aku dah jadikan aku saksi.Allah ,ape ni .ni yg paling aku tanak jadi.mak aku dah nekad cerai nan bapak aku.aku tanak dorg cerai tapi dalam mse yg sme aku tanak msok cmpor ,aku tanak berpihak antre mak o bapak aku.*jiera ,kau sbnrnya takut nak menghadapi ni semua kan?cakap jela jiera oiy tayah na control sgt macho kau.aah ,mmg aku takut,aku rse mcm lebih baik Allah tarik nyawa aku dari aku kne hadap ni semua.aku tak sggp.sumpah aku tak sanggup.

AMEK NYAWA AKU NI YA ALLAH ,AKU MOHON.AKU TAK MAMPU NAK MENGHADAPI DUGAAN KAU NI YA ALLAH.

No comments: