About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

aku igt dia terakhir tapi bukan

igt tak igt tak ,aku penah ctekan pasal kodok ,aku ?ceh ,aku ckp dia yg terakhirkn?cehh ,itu sekejap sahaja .tidak tahu kenapa ,sejak aku buat budak ini menangis *aku rasa lah aku yg buat dia menangis sbb aku ckp aku nak pkul dia.time tuh aku mmg gila risau lah ,dah lah parents dia tade .aku cuak tahap nak mampos ah .lps tuh try pujuk dia ,pujuk punya pujuk .alhamdulilah ,dia dah tak menangis lagi.wahh .aku rasa lah kan ,sejak tuh aku dah mula suka dia.baru lah aku perasan dia comel lah sebnarnya.muka dia mcm kucing.lebih lebih lagi bila dia senyum .alahai ,melting siot .*sory ,aku still lagi straight eh ,nafsu aku kat laky lagi .aku suka dia sbb aku kan tade adeq popuan. sbb tuh aku takbole tgok junior yg comel comel ,msty aku nak jdikan dia adeq agkt aku .haha .dulu aku harap N kodok yg terakhir aku .tapi sory lah ,aku tersuka pulak dkt bdk ni .so aku akn cuba untuk jadikan dia adeq agkt aku .wahh .! adiyoz ;)

*aku tahu picture ni tade kene mengena dgn post ni .tapi kan ,cbe tgok
monyet ni betul betul .comel kan ?kalau kau tak comel ,maknenye ,kau kutuk ciptaan Allah :p

No comments: