About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

la la laa laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

*jiera ,tapayah asik ber-bloging je lah ,pergi study

itu lah yg dipesan oleh mmber aku time balik dr library.weyh brader*minah sbnrnye*,wa da cbe dah tak berblog ,tapi kalau wa ta update kan ,wa rndu sama blog wa.dulu wa ade laky ,wa cte kat laky wa ,skrg wa tade laky ,wa cte kat blog wa ah .tapi tak bermakna aku perlukan laki tok dga cte aku .TAKPAYAH .aku dah macho ah skrg tak perlu lagi laky kot .tapee kte tggu sape yg dapat curik aty encik jiera yg kacak ni eh *bak kata si dia .

tadi lepak library first first je smgt nak blaja ,lps pkol 2 lebih cm uh ,aku byk merongeng kat atas kosi untuk kasi mood blaja ada .tapi masih lagi same .tade mood .ouh yeh baybiee ,time aku study ,ttbe aku dpat satu panggilan dari no yang tidak aku kenal.aku angkat ,dan aku pon tanya dia siapa .first first mcm tak clear aku pon keluar dari library.dia ckp nme dia ***** aku igt mmber aku pas no .baru je nak sound en .pas uh dia pon ckp bye .aku pon msok library ,terduduknya aku kat kerusi yg ta berapa empuk tuh.aku dapat msg .msg tuh dr no yg same ,aku bce dan ttbe hatiku berkata begini*ciss sdre ex aku rupanya .lahabau kerbau betul mamat ni .aku biakan .pas dia anta msg lagi ' awk ,**** yg sroh call dia ckp dia rindu dkt awk ,sbb tuh dia nak dga suara awk.'aku pon eply lah aku tulis 'dia da ade awek .tapayah sibok nak rindu dkt aku' lps uh dia eply n ttbe dia ckp nak knl plak dgn aku.sory lah brader ,wa tana knl sama lu .

lps dah bosan tahap gaban ,aku carik buku semua tak jmpe mmbuat en perut aku lapa.aku pon ajak keluar g mkn .kteorg mkn kat mcd .perghh ,kenyang perut aku .smpai aku tersendawa besa .kwn aku pon ckp 'JIERA ,ape kau ni .da larh mkn laju ,sndawa pon besa .' sume glak .pergh malu gila .aku segan tapi still wat muka macho lagi .pas uh balik libry bali ,time tuh lah aku start merongeng en ,dah tade kje pye psl .haha .da tuh lam kol 5 kteowg blah .sume blik .aku pulak naik bas *budak yg berdikari ni .aku mls nak tggu bas rj so aku naik lah bas pd .perghh !sumpah la weh pnoh nak mampos.time dah naik aku terpandang sorg mamat ni.tah pehal mata aku sibok nk pndg dia.smpai de skli kteorg berpandang *uhmangai mata ke mata smpai trse nak berak. dah dekat smpai tmn aku ,aku pon tekan lah loceng ,bas pon mula begerak slow,aku pon pergi ah kat tgge kbtln mamat tuh dok kat tgge ,time aku nak tron ttbe bas tuh membrekan diri ,tanpa diduga aku terpeluk mamat tuh .pergh malu gila .aku yg dah segan tahap baiiibiee ,tnpe menolehh ke arah dia ,aku jerit sorry dan cpt cpt lari keluar dr bas tuh .tak brani aku nak toleh belakang.

sampai umah aku tgok rumah cm tade org ,aku pon amek lah kesempatan tok online ,ttbe aku dga pintu terkuak .ohh abang aku rupanya.perghh lama gila dia tido dari aku keluar pergi librry smpai aku balik ,tak bgon bgon .sbek dia bgon kalau tak Allahmualam .haha .oke ,snanye aku baru je balik dr umah sdre ku .aku tade trnsport na blik tapi nsib baik kwn abg aku ade .dia yg anta balik .aku dgn ini dgn bggenye bahawa aku hanya study akaun n addmth je yg lain aku tak stuh lagi .esok pulak ade pekse sej,akaun n bi .ape aku nak jwb nty ?bole tak aku tido time exam ?haha .dah dah aku mula merepek ,

GOODLUCK FOR YOUR EXAM LAH BEBEH

No comments: