About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

hell ya

sumpah bilik aku bersepah ,dgn  buku dekat bwah katil bgai *nak exam lah ktekan ,amek berkat bwk buku tido bersama.pergh !lagi lagi bilik aku sudah lme tak bermop and tak besapu .aku sure korang mesti leh bygkan btape berdakinye bilik aku kan ?bknnye aku malas nak kemas tapi aku terlampau busy lah .ceh aku tahu ape yg korang tgh pkir skunk ni .mesty korg ckp cmney lam aty korg kan 'ceh ,jiera bg alasan busy konon ,online bole plak ,kaki kencing btol ah jiera ni 'perghh,hati hitam betul ye korg ni ,haha .kalau online ,aku duduk je ,tgn aku yg menari nari kat ats keyboard.kalau kemas sume bdn aku begerak .perhh .sumpah aku malas ,aku akan kms bila aku tade keje .nak tgok tak bertapa besa nya bilik aku ,eh salah ,betapa kotornya bilik aku .ceh ,ni mcm ayak nak riak ni .astagfirulalhazim .


 \.
 oleh sebab adeq aku nak semak tido lam bilik aku ,
so terpaksa lah kemas sikit
lantai aku en wane putih ?tpi ler kau berjalan ,
pergh ,kompem tapak kaki kau itam .haha

sesungguhnya ,wlopon bersepah mne pon bilik aku .
org dlm umah aku tetap akn msok bilik aku ,sbbnye,
bilik aku terlampau lah penting untuk memstikan baju 
tidak berkedut,dan bg abg n kakak aku ,mereka akn
menguruskan rmbot mereka dlm bilik aku .haha

No comments: