About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

exam exam .

ni lah padahnya kalau degil taknak baca buku .soklan mcm kacang goreng pon tak dpat nak buat.lps uh mencarot kat kertas tuh .mcm kertas tuh phm ape yg aku ckp.wah geram geram ,menyesal menyesal tak bce buku.mati lah aku dgn ckgu sbb tggl en soklan terkosong.aku rasa akaun je aku bole jwb td .tuh pon ler soklan kunci kira kira .sbb tuh paling paling lah sng aku rasa.

kalau lah soalan subjektif pon boleh baling dadu ,dah lama aku baling gne dadu .
geram betul lah -___-

buang kisah kebodohan aku kat atas.tadi lepas pekse akaun ,rehat,msok klas .ttbe anak ayob dtg tmpt aku.dia ckp dia de jmpe penk pas uh nme penk uh sbijik mcm ex aku .aku pon mcm rilek jela.kalau anak ayob dah dtg anak ismadi msti join sekali.dorg ni pulak jenis yg main penk je.aku pon lyan jela.dulu aku tasuka dga cte dorg sbb aku tak selesa dgn penk.tapi skrg ,aku suka pulak dga cte psl penk .aku pon borak nan dorg ,lps uh ckgu sieva dtg dia sroh dok tmpt msing msing.abis tergendala crite kteorg.

then budak dpn aku dok tmpt dia,kbetulan satu tmn nan aku .dia india.aku ajak dia borak.dia pon menghadap ler ke blkg.dia sbok nak sroh aku ajar dia addmth .pergh!mcm lah aku terer addmth kan?aku ckp nan dia lau nak blaja dtg umah aku,aku mls nak g umah dia.sbb abg aku dah ta bg bwk moto jauh jauh.lps uh tah cmne tbkak pasal pakwepakwe ni.aku tanya dia,mke aku ni ade rupa mcm ade pkwe tak .dia pndg aku lelama.pas uh dia ckp ade.aku pon ckp lah yg aku tade,aku berani bersumpah.dia pon mcm terkejut smcm.dia ckp muka aku ni mcm dah ade cop couple.

aku ckp kat dia aku tak cntek mne pon smpai nak ade pkwe pkwe ni.dia ckp dlm klas aku antre yg cntek ,bute betul mata dia ni .aku ckp lah **** lagi cntek .dia ckp **** tak cntek sbb body dia tak cntek .dia siap pesan lagi kekal body aku .jgn kurus o gemuk lagi .aku pon ,mcm -________- ape kau merepek ******** oiyyy .dia punya lah ckp jgn suka suka say iloveyou.aku pulak lau popuan mmg dah biase ckp lebiu lebiu ni tapi kalau laki ,tgok org ah.tak semua aku ckp ily.******** pon gelak gelak.aku pelik ah,rmy tasuka dia.tapi ler aku lepak kjap dgn dia tapi aku rasa dia oke je.even kkdg dia mcm mengelikan ah .tapi dia baik je dgn aku .

tadi aku baru bkk facebook somebody ,aku tgok dia dah de relationship balik dgn budak tuh.yelaa ,untunglah kan budak tuh kan ?seriknya aku kenal dia .bila igt dia sumpah aku saket hati.dia kekadang mcg aku ,mcm dia tade buat salah pape.aku pon tanak lah tunjuk yg aku still lagi heart broken dgn dia.aku tanak dia balik tapi aku mcm tak puas hati selagi dia tak rasa ape yg aku rasa.smpai skrg aku nk sgt explanation dr dia apehal buat cm ni .tapi dia still mcm bodo .tgok ah time raya nanti kau tak ckp sory dr ujung rmbot smpai hujung anak jari kaki ,nanti time spm aku sumpah kau takpat jwb pekse.

kalau aku berkuasa,aku nak buat kau merempat kat tepi jalan.
tapi aku tade kuasa cm uh ,tapi tggu aku dah besa.
aku sure aku akn bls balik.

No comments: