About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

awk awk !ye ,awk yg bermisai nipis berjanggut comel .berbaju kadet biru ,bersekola dkt tmn tuanku jaafar .

hey kamu ,sye minat kamu .dga tak ni .sye terjatuh hati kat kamu sejak pandang pertama melihat kamu sedang bersegera msok barisan sbb skola kamu lmbt .dr kamu jln ke baris ,hingga lah kamu msok baris .sye curik curik pandang kamu .saya suka bangat sama kamu !mahukah kamu menjadi pacar aku ?waduhh ,versi indonesia pulak .kamu kamu ,kamu mmpunya ciri cri yg aku minat iaitu :
  • berjanggut 
  • bermisai nipis*nmpk mcm matang
  • gaya rambut kamu yg comel
  • ketinggian sederhana kamu yg menawan
  • dan cara kamu yg agak cool 
lepas sye menembak ,saya duduk satu tempat dan secara kebetulan kamu duduk depan saya .dan sye pulak mcm oh! oh !oh my god! so cute lah mat !then kamu duduk same budak skola kamu .dan kamu berpegang pegang tgn .ciss ,taguna .sye tau dia bkn pacar kamu kan ?pacar kamu dekat skola kan ?tapikan ,sye suka bila kamu dan kwn kwn kamu dimarahi dgn seorang puan polis sbb tak mnjaga batas antre laki dan popuan .PADAN LAH MUKA KAU !

tapi sebelum kamu dimarahi ,semasa kamu sedang duduk ,saya amek pic awak senyap senyap .dan saya tahu awk perasan .saya kaber line dgn menyuruh kwn sya bce mcg kat lam fon saya .lps kamu tunduk ,saya na amek lagi .tapi popuan sebelah awk perasaan .terus saya batalkan niat saya dan meminjam komik kwn saya .saya cbe menahan diri saya dari memandang awk .

saya tahu sedikit pasal awk ,awk bernama ikwan kan ?budak form 5.sudah mempunyai teman wanita dan umur teman wanita awk tidak saya ketahui .kawan kawan ,mari tgok picture dia yg agak candid nak mampos .mamarazzii ^^

dia berada di dalam bulatan itam halus itu .
comey siot dia ini .hehe .

No comments: