About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Hanis, Aida, Syud , Aku

ASSALAMMUALAIKUM
hye kwn kwn (:

arini hari jumaat kan ?pagi td kan,kat skola aku ade buat ceramah psl maulidur rasul au.sumpah best gila dan sume dia ckp mmg menusuk kalbu ah.tapi cm kau tak knl manusia kan ?skjap je insaf ,kuar dr dewn tak smpai 10minit ,dah le ape yg dckp en oleh ustaz uh .hehe .aku bknnak sentuh psl hal ini ,aku nak cte psl aku lepak libry.

lepas rehat,hanis ttbe pggl aku ,dia tye aku bwk handfon ke ta ?aku pon jwb ah ye ,n pehal tye kan.dia pon ckp ah yg syud nak call bpk dia .aku pulak time uh alahai ade 41 sen.haha .biase ah ,dah lme tak tppkan.mcm mcm ah jd time na call bpk dia .yg aku taley blah ,syud main pass je handfon hand to hand dpn sorg budak ni .nsib baik ah mlot dia tak barua kan ?hehe,lau tak ,3 bln ah aku tak pky handfon t .

balik skola tuh ,aku trus ah ikot aida en ,sbb kteorg suma tumpang dia tok pergi librry.aku igt en bapak aku dgar yg aku ckp aku nak pegi librry n tayah amek bia aku balek sndri .tapi tah apehal tah ,aku smpai je umah bapak aku tye ,pehal aku tak balik .adakah bapak aku tggu aku kat skola ?ah ,tuh dia pye psl ,sbb pe dia tak dga ape aku ckp.haha

sampai libbry ,kteorg letak beg n msok dlm ,crik tmpt .aku pilih tmpt yg de byk aircond.pergh !first first smgt ah na buat humwok kan ,lps bpe minit je ,aku dah mengantok ,mne tak nye ,kne aircond n lagi lagi tgh penat .mmg sdap ahh tok tido kan .aku baru tido lam 20minit kot ,ttbe aku dga byik bsg .terkejot aku ,aku igt en aku kene alih dekat pasar malam nan setan mne tah.rpenye,ade bdk skola acs ni memekak gila .tros tak jd aku nak smbg tido .

lakucm biase lah ,lps bgon tido ,aku msty lapa .so aku pon ajak lah dorg gmkn ,tapi aida ajak aku  tmn dia smyg .lps je dia smyg en ,aku tgok bdk acs uh kne marah .pdn mke ah .prgy cm beruk je ,beruk pon tak peranagi mcm tuh.aku gmkn ,pye lah yeye en ,last last aku tringat yg aku tak bwk duit lebih .sbek ah de mmber baik hati en ,dorg bg ah pnjm duit dorg .sumpah terharu gila time tuh ^^

lps mkn kteowg otw g lib ,ni ah yg kte buat  ,dah tade mood nak blaja en ,main main ah kjap .aku tgh o9 kat fonpas uh aku tgok dorg merapu aku record ah ,aku igt en ley dga sore dia ,tapi tak dga sgt ,mimik je lebih =.=
video

pas uh aida balik ,then hanis .then aku nan syud pon blah ah g term ,cm biase aku tggu dia balik lu baruu aku balik .sian ah ayah dia amek dia lmbt .lps je dia balik aku pon balik ah dgn kakak aku ,cisss ,bas aku smpai tmn aku lam kol 7.40p.m. .then bas uh benty skerat jln je ,so ,aku nan kaka aku kne jalan kaki .adoii ,sumpah penat .haisshhh .then balik umah aku tgok kucen aku berak mrte .perghh .bingit aku dga org rumah aku mmbebel .aku buat bodo je ah .aku dah ckp dah ,aku bole merelakan pemergian 7ekor kucen aku tuh tapi dgn syarat aku msty dpt monyet sbg gnty .bkn patung myet tapi myet yg btol,yg idop au tapi tanak pulak bg aku bela myet .haishh .dgn alasan mak aku ckp '4 EKOR MONYET KAT UMAH NI PON TAK TERJAGA LAGI NAK JAGA MONYET LAGI SEKOR'
smpai hati mama ckp kteowg monyet .HAHA

No comments: