About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Alahai...

adoii adooii *mengeluh ngeluh smpai berpeluh .

aku dah cuba tok tidak mengupdate blog aku ,tapi tapi ,aku akan cirit birit jika tak meng-update ,ni msti blog dah sumpah aku ni .blog aku sumpah aku sbb meng-ignore dia sdgkan aku terlampau lah byk ruang masa untuk update.grr ,baru sehari tak update aku dah rindu kat blog aku .kali ni ,aku nak merepek smpai korg yg baca ni bosan smpai nak terjun dari menara kLcC .tapi aku nasihatkan baik kau blah cepat .tapi kalau syg aku mesti kau setia mmbacanya kan ? *msok bilik air, mandi sendri betul lah jiera ni .

skrg ni krisis keluarga aku masih lagi tidak tamat,tapi alhamdulilah aku dapat lalui dgn tenang.even mak aku tak dok umah lagi ,alhamdulilah aku masih lagi dpt jge rumah n adeq aku dgn baik.hehe,dan tidak lupa lagi ,aku nak bgtaw yg aku masak tok adeq aku .*kepada macek macek yg pye anak bujang,macek jgn brebut nak jdikan sye sbgai hantu macek au ,eh eh bkn bkn ,menantu macek eh.aku sebenarnya malas nak cmpor sgt lam masalah kuarga aku ni.baik aku bawak diri .lagi bagus.isnin ni dah exam dah .tapi aku cm relek je .mcm tade pe yg berlaku.siap outing lagi .

arini ptotnya aku tgok wayang.tapi dsbbkan tade cte yg best aku main bowling je .aku smlm dah lah lmbt gila tdo dlm kol 4 baru bgon .pas uh bgon pon msty ah lmbt en?tapi tah pehal kucing aku yg salu tido dgn aku ttbe dtg cium cium mke aku .aku baru je masyuk mimpi yg aku rompak bank tapi sbb gangguan sexual kucing aku tuh aku terjga.aku cek nset aku ,oke ,tade sbrg mcg o miskol sperti selalu yg pastinya ade hantu hantu yg akan main main miskol.aku tgok jam,PERGHH ! kelam kabut aku spin baju lam msin basuh ,aku cuci pggn ,msk nasi grg tok adeq aku,cuci sangkar anak kucen aku,jemur baju ,agkat baju smlm n lipat .buat semua kerja tuh ngam ngam kol 11.aku pon cepat cepat capai tuala .dan mandi .kuar dari toilet ,aiyoo ,ade org call n anta msg.alamak mmpos aku ,aku dah lmbat ni .

aku pye lah beriya siap ,smpai tak sempat nak plih baju.dah siap kering en rambut cpt cpt ah aku kua tkot nanti terlepas bas.smpai aku kat gate ,bapak aku volunteer nak anta aku g terminal.aku pon ape lagi kecil tapak tangan nyiru aku tadahkan.haha. tggu bapak aku mandi bagai .aku dah mcm buntut ade bisul lansung taleh dok diam.bila dah smpai terminal ,tgok dorg lom smpai .ciss beriya je aku cepat ,agak kurang asam ah masing masing .first eyla yg dtg lu .oleh sebab seorg lagi makhluk Allah ni lmbt ,eyla ajak aku tmn dia beli air.aku pon ikot ,ttbe aku dga suara garau pggl aku.aku pndg belakang ,WOWW! terkejutnya aku ,haha .sdre aku ah ,sdre rapat ouh .aku salu tepuk tampar dgn dia.aku pon ajak lah dia join .jap aku crik gmbr yg ade muka dia jap eh .
kalau kteorg jumpa ,dia mesti lah rasa penenagan action kamen .
dia pulak leh thn tegap ,so aku peduli ape lau dia mengadu sket kat aku .

balik ke cerita tadi ,lepas aku ajak dia join aku pon crik ah makhluk Allah ,biakan aku gelarkan dia KA .bila aku dok di antara KA n N(sdre aku) perghh! kedilnya aku rasa diri aku ni .sorg mcm bapak zirafah(KA) seorg lagi abg zirafah(N) n aku adek zirafah .masing masing tggi ouh ,kalau dgn sdre aku aku kat paras tinge dia ,dekat KA ni aku rase aku kat siku o bahu dia kot.sumpah dorg tggi gila .lepas tgok kat wayang tade cte ,sdre aku ajak main bowling.aku pon jom je .time otw nak ke parkson ,eyla ckp kat aku yg sdre aku ade kutok aku kat KA .ape yg eyla dga berbyik cmney 'kau kalau jlan dgn jiera ni ,kau tampar je dia .*some text missing*' uhmangai melampau kau ye N ,sbek aku tak dga ,kalau tak ,kaki, aku bg kat kau.

aku malas nak cte time main bowling ,malu lah .auww auwww malu nye .dpendekkan cte pas main bowling ,kteowg pon blah ah ,pas uh sdre aku pon nak blah balik umah .yelaa kau kan naik moto ,poyo lah kan ,apekan salanya kau teman sdre kau yg kacak ni berjalan-jalan.lah amek lesen tak bagitau aku .lepas dia blah aku jak g mkn piza.kteowg oder tok 4person en ,aku sorg je mkn cm org gila.lepas KA balik ,tggl aku dgn eyla ,eyla mkn pon stop  stop aku sorg je mkn mcm kete api bergerak .kebulur weyh ,aku pon tatau ape yg KA pkir ,lah festime jmpe ,msty time dia dah balik dia pkir 'eeii budak popuan yg aku jmpe tadi tuh manusia ke atau hantu raya jadian' tape lah suke hati lu lah nak pkir ape .lps uh aku n eyla pon jenjln smpai lah mak dia dtg jmput.then aku pon balik .time aku naik bs PD ade satu mamat ni ,pergh muka ley thn tapi kt kening dia bertindik pulak ,tapelah bang ,cancel jd menantu mak saya .haha



1 comment:

zOeY zAu YaH said...

haha mcm2 ye..
saya follower baru.moh follow saya.ada tuto mekap dn lain2.klik sini zoey zau yah ska-ska hati