About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Ayuh ! kembali ke sekolah ayuh !

pejam celik pejam celik ,sekolah pon dah bermula .yeahh ,mybe pas ni dah tak sllu update blog,tak selalu o9.elehh,mcm aku dpt thn dr o9 kan ?haa,aku mintak sgt tuka sekola ,tapi tapat,kne gak skola puteri.yeahh ,first uh mmg rse nak memberontak tapi last-last aku redha je .mungkin ade hikmah sbb pe aku tapat nak pndh .

sekiranya aku skola cmpor,aku rse aku tapat nak tumpukan pljrn aku.bygkan lah ,skola popuan pon aku byk main ,aptah lagi skola cmpor nanti .kompem lah aku jrg belajar kan ?tapee ,aku tak kisah aslkan aku dpt belajar .gpon aliran yg aku nak ade kat skola tuh .mybe peraturan dia amat myeksakan .tapi ,aku pasti ,one day aku pasti dpt sesuaikan diri .

aku beli ksot skola time last day cuti.perghh! bapak aku pye lah mmbebel sbb tak beli skly dgn adeq aku ri uh.ahh,pdli ape,last minute shopping baru rse meriah nye.aku nmpk ksot yg aku nak uh ade kt jj,pas uh tadi  aku nak beli ksot uh dah abis .aishh ,femes btol lah ksot tuh .mknenye tak nye,ksot uh mne ade tali, sng pkai.pas uh aku ajak bpk aku g town.,alahai,dia mbebel lagi,dengar jela an.

smpai kat town,alhammdulilah,ade pon ksot uh.aku nak beli,p mama ckp tuh ksot laky,aku peduli ape ,yg pntg ksot uh sng nak pkai.haha.tayah na pasang tali lagi.HAHA .igt en pas beli ksot aku nak blik tros,sbb aku de jnji nak jmpe org,p bapak aku ajak g jln,apa lagi.ikot jela.yeahh,pergi parkson ,jln2 ,wow,aku dpt beli baju seske hati.aaahaaii,bhgia nye ,*mama,jangan dengki-dengki lagi tau .HAHA .lps jln-jln tuh ,bpak aku sroh plik handbag,wooww,lau aku tak malu-malu babi tadi ,mgkin skrg aku ade handbag yg bernilai RM300 .tlps pluang.haha.tapela.gpon ni nak start skola,byk gne duit t.lpekan je handbag tuh eyh jiera :)

balik rumah,aku tgh masyuk try baju baru ,kaka aku dtg,dia nak tgok bju pe aku belikan.kaka n adeq aku tggl umah .haisshh,akk aku cte yg adek aku tanak ikot sbb aku.HAHA ,adeq aku ckp klo aku ikot,dia akn dpggrkan ,huh,rsekan ,dlu aku dpggrkan.skrg ni kau plak .HAHA .tapela ,ayithh,skrg ni bia lah aku dmnjekan,kau kan dah puas dmnjekan,nty ble aku di anak tiri ,kau bahagia lah puas puas eyhh .

No comments: