About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

sbp .

dulu aku mohon skola uh ,sbb aku igt aku nak amek sains .tapikan skrg en aku amek sastera .so,alhamdulilah lah ,aku tak dpt sbp tuh .sbb aku tahu ,lau aku dpt kompem ah mkbpk aku sro pergi ,eeii .tolong tolong aku tanak msok asrama .aku dah biase idop tnpe rule ni.kunk nty dah msok ostel ,aku kne ubah prgy aku bagai .AH !tanak aku deh .jap ,korg jangan pikir aku bdk liar plak ,tade ,aku cme da biase idop dgn cre aku skrg ,idop bwh ketiak mak .nak crik gdo ,gdo dgn bpk aku .pas ni lau aku tade kat umah ,aku sure ,dorg msty wndu nak dga mulut laser aku ni and bpk aku mesti dah bosan sbb tak tahu nak marah sape .yelaa ,aku ni sllu jd tmpt lepasan mrh org .ehh ,dah .aku mula merepek .abaikan ape aku tulis ni eh .



aku tanak mcm dia ,terkurung .tak bole merayau ,tak bole buat sesuka hati .dumn boring gila dude .

No comments: