About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

New Year

sekejap je dah msok 2011. rase mcm smlm aku baru start cuti sekola.*alasan nak cuti lagi .HAHA .aku rasa 2010 paling trok lam idop aku.mcm-mcm aku belajar n dugaan.aku rasa 2010 ni aku semakin matang.yg plg nmpk perubahan aku ,aku dah ta gns mcm dlu ,skrg ni aku mudah trase n mengade-ngade .haha

  1. dlm tahun ni ,dah bpe kali aku lari rumah sbb trase dgn bapak aku.
  2. tahun 2010 ,tahun aku amek pmr,tapi aku buat mcm biasee jewkk.aku lepak seske hati aku ,dlm klas asik main je .sampai result aku trok.
  3. festime aku cple lme gila ,tapi dia dah de org lain.sume jnji2 pergi hilang mcm tuh je,kate org lau dia dh ta pgg jnji ,so jnji aku dkt dia dah terlerai.
  4. firstime aku mengila suke kat sorg mamat ni.hampir-hampir dapat tapi,aku lmbt nak trgkan hal sbnr kat dia .dan skrg dia pergi .ahh ,bala betul ,aku ni mmg tak layak ada couple .
  5. alhamdulilah ,skrg ni family aku dah bersatu ,sbb abg pon dah dok semban,wlopon kkdg kecoh dlm umah ni tapi best lah gak.
  6. mse pmr aku asik kua ,tapi bila result kua,aku dok umah je ,aihh ,ta sggp nak tunjuk mke.padan ah mke aku en,asik main je .nahh ,amek 6a2b aku dpt .
adehh ,aku tade idea sbnrnye ni.dah lah dari aku seksa korg bce mnde mrepek ni .baik aku benti skrg.HAHA .bye ,btw,HAPPY NEW YEAR .

No comments: