About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Tempik dek HEM

aduhh ,hot gila aku pas kne maki dgn HEM dpn perhimpuanan.sume bdak form tgok aku .haha .alahaii ,adek ,chill lah ,akk ni dah biase kne marah lahh .sblom ni akk pernah buat ckgu menanes sbb lawan ckp dia .tapi akk dah insaf dahh tak buat cm tuh lagi .HAHA

aihh ,aku baru je smgt tanak crik pasal lagi kat skola.baru nak jd budak paling baik kat skola .tup tup ,second day dah kne pggl dgn HEM ,aihh ,hal kecik je kot ,bapak aku bknnye naik lori pon bnty kat dpn skola .moto biase je kot.aihh aku smkin ary ,aku tak phm lah dgn skola aku ni ,ikot en ,mmg keterunan aku skola situ ,okee jee .tade pape masalah pon =.=

tahun lps n tahun ni tahun paling trok bg skola aku kot .aku tak kesah iv nak mrh,tapi lau nak marah berpada lah sikit.knpe nak malukan org ,ckgu disiplin dlu  pon tak malukan murid2 mcm skrg ni.aku rase ramai yg tanak skola puteri agi.skola tuh down gila.mmg rmy yg na msok skola tuh .sbb eyh dia tak tahu ape jd kat dlm skola.

cbe kau bygkan ,rambut yg rosak biase nye nmpk cm kaler cokelat kan ?ni tak ade ke patot dia tuduh budak tuh kalerkan rmbot .aku mls na ckp byk ,kunk nty ckgu bce blog aku ,aku plak yg kne pggl depan ,aku bkn takot tapi aku nak blaja dgn aman,sbb aku target aku nak 9A1 .kalau lah ari2 ni aku kne dga tempikan HEM kat aku o bdk2 lain .SUMPAH AKU STRESS TAK SILAP HARI BULAN AKU BOLEH GILA .

ouhh HEM yg mke putih melepak ,aku mohon sgt ,aku tak kesah kau nak bwk rotan keliling sekolah .tapi tlg lah control kemarahan kau .kteowg ni bkn binatang ,jgn lah asik nak tengking ,nak maki,nak main nme makbapak,nak lempang sesuke hati .cbe klo anak kau kne mcm kteowg .tgor elok2 sudah lah ,klo budak tuh degil baru kau bole amek tindakan ,aku tahu kau baru naik pangkat kan ?tapi jan lah tunjok sgt kau tuh plg berkuase.and satu lagi ,kau tuh skrg dah skola puteri kn TKC lagi ,so ,pliss support our school not ur old school .

p/s;aku tade niat nak burokkan skola ,tapi cbe pkir scre logik ,if asik troz cmni ,budak yg pandai pon boleh jd BODOH tau sbb stress dgn persekitaran skola.

No comments: