About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

cubaan pertama minta motor

mama ,janji takan merayap sesuka hati lagi .pagi td ,aku dpt msg dr mmber aku ,ajak g term.aku tros call bpak aku ,alahai ,dia letak fon.goram den.den msg bapak den tuh,den siap2 ,den tros kuar.erghh ,ponat den tggu kat bus stop.abis rmbot aku mcm sakai kono tiup dek angin .okey,abaikan .


sampai je term ,aku crik eyla.haduii,bsgnye dia aku smpai lmbt.aku kalau ade knderaan sndri ,bole lah aku smpai cpt ,ni naik bas. Da lah drebar tuh bwk terkemut -kemut.eeii,jiera,berdosa mengumpat org.oke ,jangan mengumpat lagi.kami berjalan-jalan satu term mcm org gila.last2 terjln kat dpn pggung .ternmpk cte damping mlm.kami pon beli lah tiket.smntre tggu msok wyg,eyla ajak g mkn .dia order stu mknn yg pelik bg aku.p aku rse aku sorg ye ckp pelik sbb aku tak pernah mkn.eyla ni pon stu ,mkn tak abis.mmbzr siot .dah lah mhl. aihhh .


pye lah tak puas aty tgok mknn tuh dbuang bgtu sje.ttbe eyla ckp dah time msok wyg,aku pon dgn ketidakrelaan,meninggalkan mknn yg bgtu byk tuh.msok je wyg .oke lah cte dia.nme je cnte anto tapi klaka lah gak 'DAMPING MALAM' .tuh tjok eyh .tgh msyuk tgok wyg,ade plak cple blkg ni,buat maksiat.eeeii,goli den aihh .dah gtal btol dorg ni .dah lah ,mampos dorg lah ,mls nak cmpor.


arini bestday mak eyla.so ,lps tgok wyg kteorg ,g mkn then g beli cokelat kat giant.time beli cokelat. balik rumah je ,mama n abah dah tggu dpn pntu.igt en kne mrh,p upe2 nye bncg psl moto aku.haha. mama tanak belikan aku moto,takot aku asik merayau je. mama ,plis plis,jia mmg btol btol nak moto ni .pliisss,belikan .then mama aku diam.*ske aty ma lah ,tanak beli sudah ,tanak kwn mama .ttop cte psl mama .tgh dok merehatkan kki.ttbe abh tye cmne nak amek borang teknik.ouhh ,adkah pluang tok aku pndh skola msih ade?aiihh ,wait n see je lah :)

No comments: