About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Hi, pencair hati.

nampak tak laki kat ats ni ?aku dah besakan dah pic ni .lau ni pon kau ckp ta nmpk ,kau bute lah tuh .haha .aku baru je pas tgok cekerama kat tv3,then aku cpt ² aku bkk bkk blog aku ,hee ,nak update psl dia ni.haihhh ,handsome btol lah mamat ni.terjatuh aty plak kat dia time tgok cte td .HAHA ,aku suke dia weyh .weyhh mamat ,aku nak cple dgn kau ,bole tak ?aku mnat abis dgn kau ni .bole lah ,bole lah eh ?jd kekasih gelap pon takpe .haha .desperate gila kau jiera. biakan biakan ,aku nak dia .tolong tolong .dah dah jiera stop meroyan .

No comments: