About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

fareez bellamy

dia ni saje nak menyemak kat blog aku ni .aku tulis psl mmber aku ,dia pon nak jugak aku tulis psl dia .tape ,bia aku tulis skit psl dia eh .aku snanye tak knl dia pon .first aku add dia sbb aku nmpk dia ade kne mgne nan alya .aku igt dia yg buat alya nanestapi bukan .aku igt dia kejam ,okey lah stkt yg aku kenal dia ni .dia baik lah .cme kkdg dia uh ske kco ah .aihh pendek ni .*eceh aku nak bgge yg aku tggy ni .haha .aku nk letak pic dia .sbb dia ni suke baje hot *setan ni .haha.tapi sory lah der ,iv wa letak pic lu ,kunk lu perasan lak .jap apehal aku bongkak sgt ni .tak la weyh .aku tanak letak pic kau ,nty kau jd buruan popuan .abis awek kau jeles nty .kau tuh lah mat jambu .haha .

No comments: