About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

datang dan pergi

kekdg kte harus berpisah dgn org tuh ,wlopon kte tak penah merelakannya.kita tak seharusnya jd selfish kan ?oke ,ape hal ayat aku mcm berdrma sgt ni .dah dah ,abaikan .oke ,aku nak ckp ni .lps mmber baik aku blah dr skola tuh .ni lagi dua org mmber aku nak blah .weyh ,klau korg pndh ,dgn sape lagi aku nak memekak ,nak main dera dera .okeyh ,sbnr aku cbe tanak ngaku yg aku AKAN rindu kau .haha .segan lah nyah ,hehe .jan na bgge sgt ehh .oke oke .aku nak ckpp sumthing ni psl kau .first aku nak ckp psl

NUR SYAHIRAH NATASYA(weyh ,btol ke aku eja nme kau ni ?aku mglami amnesia sbntar.hehe)weyh ,aku nak ckp sory ni .aku kkdg ade kutuk belakang psl kau ni*wahh pengakuan jujur ni .ala ala .kau mcm tak tau plak aku ni kan ?hehe ,sory lah .btw ,aku harap kau jge dri kau elok elok eh kat sne ,kau jangan gtl2 tau ,marah pkwe kau nty .dan dan ,jan lpe geng kte tau ,wlopon kte rapat sjak form 2 eh ?*amnesia aku dtg blik *byk jgak lah kot ,kte same same kongsi crite .dan dan ,aku takan lpe kau ,stiap kli rehat kte beli mknn byk2 kan ?wahh ,lebih2 lagi kalau ade mee kari ,bermangkuk mangkuk kte beli kan ?oke oke ,nty kunk mke aku yg brutal ni ,yg mke pengemis tepi jln plak *tanak bg kau pindah .jge diri elok elok tau .weyh ,aku akn pastikan ,aku akn dpt mini cooper dulu dari kau . heee (:

NUR AFIQAH ,weyh ,nape kte berpisah skrg ?kenape weyh ?weyh ,aku syg kau ni .kau dengar tak ni ?dengar tak ?ckp lah yg kau dengar ape aku type ni .haha .dah mcm org bcnte plak .ABAIKAN .bpe tahun eyh kte kwn ?lme kan kan ?kau lah kwn aku yg plg lme aku pnh kwn .haha .kau phm prgy aku ,kau mmg kwn yg terbaik lah weyh .igt tak ,mse first2 knl ?aku time uh sombong gila kan dgn kau ?cehhh ,biaselah ,dulu aku tak seramah ni .hehe .jap ,amnesia aku dtg blik ,cmne kte rpat eyh ?haha ,aku tau lps UPSR ,kte ni mcm belangkas kan ?igt lagi dulu usha laki yg farah melina knl kan ?sumpah weyh ,mcm bodo je time .sejak kau kne tipu dgn pkwe kau ,smpai skrg kau tak cple2 lagi .lagipon ,kau kan kuat agme ni.tape,aku sure nty ble kau dah besa kau dpt laky yg sesuai tok kau kan ,uhmangaiii ,ape aku merepek ni .fieqaa,jgn lpe tau kenangan kte bersama .

conclusion nye ,

fieqa,sory aku potong pic ni ,
heehe ,ak tgk fb kau ,
tade pic kau sesorg lah .haha


 


tasya ,aku curik ni kat fb kau ,HAHA

2 comments:

Anonymous said...

alaaaaa ='(
ak akn RINDU gler kt 2 makhluk tuhan nie...
wlu p0n ak x rpt sgt ngan tasya...hehe =p
-farzanah-

NYET JIERA said...

mne tak rindu .aku lagii ske bdak2 batch kte yg dlu .