About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

belajar addmath

sumpah la weyh .sejak aku dah lme tak skola ni .otak aku lembab gila .tadi kat lam tusyen ,aku slow nak mampos .smpai mmber aku tgor sal aku lmbt pick up ,sllu laju je .aku menguap je ,lam otak aku asik pkir ' bila nak blik ni hoiiii ,den dah mengantuk gila ni 'cehh ,aku blik je aku anta fail aku ,aku tros bkk pc .ceh ceh .sbnr nye aku pelik ,pehal dia tak mcg aku ,so aku nak check dia o9 ke tak .yehh ,dia mmg o9 .first2 uh nak bingit ah .p lelme .mls lah .oke ,ape aku nak cte td eh ?lpe dahh .ni sume gare aku terkjot senior aku ttbe je IM aku .haha .dah lah .abaikan .aku mls nak tulis pepnjg .sok nak skola ^^

No comments: