About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Operation abang.

mlm sebelum operation tuh dia bole plak merayau-rayau.aleh-aleh aku plak jd mgse ,mama membebel psl abg kat aku .haihh ,diam jela .time tuh kan aku heart broken kan .mmber aku kol,dia buat ss,dia buat aku gelak ouh .kol 1 aku abis ckp dgn dia ,abg aku baru balik .dia pesan aku sroh kjot dia pkol 6.30 .aku ni tido pye lah lmbt.dah tentu lah aku bgon lmbt .last-last mama yg kjot .msg2 klam kabot mndy .operation kol 7.30 .dah cuak sbb time uh dah kol 7 lebih.

sampai ospital .ade satu masalah .abg aku tak mkn ubt mlm sblum uh .adehh ,abg aku ni lah ,time dia g ospital ri uh tak tgok lam smpul ade surat kne amek ubt .dahh ,nurse tuh bsg.padan mke dia .tapi ,alhamdulilah ,bole je tros kan .time nak msok bilik bius ,abg aku dah cuak ,dia nak berak ape lah .sumpah klaka .time uh mama yg teman ,aku blah tempat lain .ouhh .time uh prot dah berbunyik ,lapa gila .

aku mcg mama,aku ckp aku nak maakan .then aku blah ,mkn sorg2 kat kdai mamak blkg columbia.nsib baik lah lam poket aku ade duit . lps mkn uh ,aku nampak mama kuar ,aku baru nak pggl ,mama dah call .aku agkt ,then troz ke mama .mama nak mkn .aku plak rse menyesal sbb tak tggu mama ,lau tak jimat duit aku ,aihh ,mak aku ajak mkn kat kday nasi lemak kukus.

tgh mkn uhh ,aku perasan ade bdak skola kau .aku tgor ahh .adehh ,ni lau jmpe mmber aku ajak lah dia kuar.lps je mak aku bayar aku ajak dia lepak kat tesco .hehe,kteowg pergi syap2.dia ta gtaw mak dia ,p aku bgtaw kat mak aku sbb aku tak biase tipu mak aku ni .lepak2 sne .perghh rmy tol usha .p bkn usha aku lah ,usha dia kot .haha .jln jln sne ,lepak2 ttbe mama mcg ckp abg dah nak msok bilik .aku pon ajak lah blik .

sampai sne aku tgok abg aku lom kuar lagi .ape ahh ,pye lah cuak aku blik ospital p dia tak kua lagi.ttbe mmber aku ni ajak balak dia dtg ,haha.aku tak kesah .time lepak tggu abg kuar ,aku ,mber aku n mama borak-borak .tah ape hal tah aku cte psl  heart broken aku kat mama ,mama cme ckp igt sikit kau tuh bdk skola .aihh ,aku pon diam jela .aku de cte satu bdk ni kat mama .mama gelak je .one day aku nak bwk dia jmpe mama .haha .lps uh abg aku kuar ,pkwe mmber aku pon dtg .

time dia dah msok blik ,dia sdar tak sdar je .mybe sbb ubt kot .time uh kesian je aku tgok ,tapi lam aty syukur lah tade pape yg blaku.aku tgok tonsil yg dibuang uh agak besa ah ,takot aku tgok .aku pon tlpe nak amek gambar .aishh .lau tak bole tnjok kat korg .haha.time tuh dia diam je .pkwe mmber aku nan mmber kau pergi mnom .alahaii ,bia lah dorg .haha .aku time abg aku sdar tak sdar tuh aku tye dia'abg,kau ade rse mcm nak menangis tak?' huh ,ta sgke aku dia bole menganguk .hee ,aku nmpk mata dia berair .hehe ,

yeah time aku nan mama tggu dokter ,aku borak2 n ngumpat2 sikit .haha .mama sporting ah.pas uh mber aku n pkwe dia dtg.aku ckp ah ,bwk je pkwe uh msok p jan ngaku tuh pkwe ckp kwn .sbb mama ta suke org ngako tgh cple .then ,kiteorg lepak2 ,alhamdulilah mama tak kesah pkwe kwn aku tuh ade.tah apesal mama bole plak msok dgn dorg.rancak btol dorg beborak .*ade yg jd lagi ,p mls nak ckp,bkn korg nak tahu pon kan ?

then lme pas uh dorg pon blah,tggl lah aku dgn abg je .fuhh ,abg aku time uh dah elok .dia bg aku tido satu katil dgn dia ,pergh aku ape lagi menyempit ahh.aku tido lame gila ,smpai nurse dtg pon aku buat bodo je ,abg aku plak tersepit ketpi katil sb aku dah kongker ampir sparuh ktil.pas aku bgon abg aku bsg ,dia ckp aku tido mcm anak raja lah ape lah ,sape sroh bg aku tido satu ktil dgn dia.haha.then abg aku ckp mse nurse nak bg ubat ,dia siap tye lagi 'mne satu pesakit ni?' haha .ouh SEMANGAT ,sik baik bkn aku yg dicucuk eyh td .HAHA

time aku tido aku sdar ade org baru msok kat katil sblh ,yeahh ,org tua ,cina .aihh ,mlm uh pas aku dok borak2 dgn abg aku .cehh ,dia tuka pampers .ahaa .abg aku time uh tgh dga lagu ,tros menyanyi cm org gila sbb tak thn bau tahi org tua tuh .haha .sumpah busuk weyhh ,p aku dah biase bau tahi ,so aku chill je .abg aku nyanyi cmpai nurse yg check darah tersenyum lebar.mmg klaka gila sore dia

dah lah aku nak stop .pnt aku membebel cm org gila kat sini .aku ade beberape pic mrepek abg aku time dia tak sdar .haha .mate dia berair pon aku ade amek .hee ,aku ta cye yg mmber aku ley syok kat abg aku ?haihhh .

baru msok bilik

mls nak rotat
cbe tgok tol tol ,mate dia berair .HAHA

No comments: