About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

counting the days

23/12 .Result dah keluar wehhh , sumpah takut gilaa doooo..

Aku baru rasa menyesal sebab memain, sekarang tengok apa dah jadi, result trial pon cukup makan. Tinggal iringan doaa yang mampu aku sampaikan.

Berharap aku dapat kembali senyuma mama abah tika aku dapat result UPSR dahulu tapi aku rasa aku tak boleh. Em, tak pelah nanti form 4 nak belajar rajin rajin walaupun aku tau , nanti aku akan memain jugak. Hahaha. Atleast azam tuh penting kan. Hehe.

So,  apalagi woi, doakan ah result PMR aku gempak and budak budak yang pernah kena drop, maki, maruh terjatuh sebab aku, aku minta maaf ye.

No comments: