About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

PMR RESULTS

KH-PERDAGANGAN :             A
BAHASA INGGERIS:               B
BAHASA MELAYU:                 A
AGAMA ISLAM:                      A
MATEMATIK:                          A
GEOGRAFI:                              A


SEJARAH:                                 A
SAINS :                                     B


SUMPAH aku bersyukur gila .tapi aku nak dpt 8A .aku na bangge kan parents aku.
tapi na buat cmne ,ni je aku dpat .mybe ade kaitan dgn dose2 aku time form 3 ni .aku pnh lwn ckgu aku,drop budak sane sini.kuang ajar dgn parents .YA ALLAH,aku janji pasni aku tak buat dah lagi .tak nak drop2 org ,jtoh kan maruah org ,lwn ckp parents.
YA ALLAH,plis ,aku nak msok sekolah teknik ,aku na amek perdagangan. pliss .lembutkan hati bapak aku .TOLONG AKU !

No comments: